Hvidt kontor efter rengøring

Erhvervsrengøring Gentofte

Lad Complet Service stå for din erhvervsrengøring! Vi tilbyder rengøring til både store og små virksomheder samt foreninger og institutioner. Vi tilbyder også klinikrengøring.
Vores rengøringsfirma yder effektiv og grundig rengøring skræddersyet til dine behov.

Kontakt os om rengøring

Dit rengøringsfirma i Gentofte

Complet Service har mange års erfaring med erhvervsrengøring i Gentofte, og vores medarbejdere har derfor en masse kendskab til branchen. Har du ønsker udover erhvervsrengøring såsom vask af linned, indkøb af toiletartikler m.m. kan dette aftales nærmere. Vi leverer et professionelt og rent resultat hver gang og altid til den aftalte tid.

Det er vigtigt med en ordentlig rengøring for at holde et sundt indeklima. Det kan have en positiv indvirkning på alle medarbejdere og i det store billede forhindre sygdom og smitte på arbejdspladsen.

Ring til os på tlf. +45 26 58 10 01 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Skræddersyet erhvervsrengøring i Gentofte

Når du kontakter Complet Service med ønsket om erhvervsrengøring i Gentofte, vil vi altid tilbyde dig en samtale. Til denne samtale vil vi høre mere om hvilke behov og ønsker du og din virksomhed har. På den måde er du sikret at du modtager erhvervsrengøring som er tilpasset jeres individuelle behov. Ingen virksomheder er ens og derfor er jeres rengøringsløsninger heller ikke.

Vi beregner en pris til jer, og derefter skal I bare slappe af og ikke bekymre jer om rengøringen. Vores tilbud modtager du selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Udover erhvervsrengøring, kan vi også imødekommer specielle ønsker. Dette aftales nærmere ved samtalen.

Rengøringsfirma med fokus på kvalitet

Som dit rengøringsfirma i Gentofte, går vi hos Complet Service op i at levere et godt resultat i høj kvalitet. Med mange års erfaring, har vi styr på hvilke arbejdsområder som kræver hvilke behov. Vi overholder altid vores aftalte tidspunkter og tidsrum for rengøring.
Vi benytter os kun af de bedste rengøringsprodukter og sikrer os at det altid er miljøvenlige produkter. Har du brug for specielle behov i forbindelse med parfume og allergi, tager vi altid højde for dette.

Her på siden kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 26 58 10 01 eller skrive til os på emil@complet-service.dk hvis du har spørgsmål.

Kontakt os
Mand udfører gulvpolering

Gulvpolering

Velplejede gulve som giver besøgende et godt indtryk

Læs mere
Ren tandlægestol efter klinikrengøring

Klinikrengøring

Grundig rengøring der mindsker smitterisiko

Læs mere

Vores rengøringsproces

​Her får du det fulde overblik over kundens projekt fra start til slut.
Har du spørgsmål til processen kan du kontakte os via formularen nederst på siden.

1.

Opringning for aftale om besigtigelse af opgaven

Vi ringer dig op og drøfter din ønskede opgave. Du er selv med til at definere dit behov og tilhørende løsninger.

2.

Tilbudsberegning inkl. en tidshorisont

Vi vurderer projektet og skræddersyer et gratis og uforpligtende tilbud.

3.

Opstart af rengøring og eventuelt løbende aftale

Vi smøger arbejdsærmerne op og udfører en effektiv og grundig rengøring!​

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud

link
Skriv til os

+45 26 58 10 01